Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Закриття Всеукраїнського Тижня дитячого читання
Незвичайні іменини

Незвичайними книжковими іменинами завершився Всеукраїнський тиждень дитячого читання у Національній бібліотеці України для дітей. Відкрила святкову програму генеральний директор НБУ для дітей, Герой України Анастасія Степанівна Кобзаренко. На свято завітали поважні гості з привітаннями та подарунками. Представник Міністерства культури України Марія Григорівна Височанська передала вітання маленьким читачам від міністра Михайла Андрійовича Кулиняка, який напередодні теж відвідав бібліотеку. Найкращі побажання та книжкові подарунки отримали діти від представників Наглядової ради бібліотеки Сергія Іванюка та Василя Василашка. Редактор видавництва «Зелений пес» Оксана Левицька та представник фонду А. Яценюка «Відкрий Україну» Тарас Михальнюк подарували читачам 80 книг «Тарас Шевченко і я», які вийшли у незвичайній книжковій серії «12 балів». Видання цієї книги здійснювалось за підтримки фонду «Відкрий Україну».

Урочиста частина свята завершилась підведенням підсумків творчих конкурсів «Ми – підлітки. Краще оповідання - 2011» та «Кращий переклад - 2011», які були організовані бібліотекою спільно з творчим клубом «Марко та Харко». Ініціатор та співорганізатор цього творчого проекту видавець Вадим Карпенко оголосив імена переможців у двох номінаціях. Інформацію щодо результатів конкурсу можете знайти на сайті видавництва «Коректа».

Потім читачі і гості переглянули короткометражний фільм кіностудії бібліотеки «10 причин відвідати дитячу бібліотеку». Після кінофільму, тільки-но усі приготувалися святкувати книжчини іменини, як розпочалися несподіванки. З’явилися три особи у чорному вбранні – Зюзя, Люзя і Озя – і все переплуталося: книжкові герої забули з якої вони казки, і тільки втручання читачів бібліотеки та допомога Феї виправили ситуацію. Учасники незвичайних іменин – юні актори театру-студії «Мандри» (керівник Ольга Шемота) та театр танцю «Київські барви» Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва.

Відеорепортаж про свято дивіться незабаром на сторінках відеоблогу BiblioTemaTV.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей