Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

У Сімейний день в дитячій бібліотеці відбудеться фінал новорічного Тотал-Бібліо Квесту та Ярмарок бібліотечних можливостей для дітей і дорослих

Зустрічати гостей будуть бібліотекарі разом з ляльковою дівчинкою НБУшкою, які вручать кожному програму-маршрут Сімейного дня, що розпочнеться о 10-00 у фойє першого поверху Національної бібліотеки України для дітей. Зранку можна записати дитину до бібліотеки – для нових відвідувачів (для цього потрібен паспорт одного з батьків), перереєструватися (якщо це перший візит наших читачів у новому році), зробити кілька фотографій з НБУшкою біля банера бібліотеки, ознайомитися з виставками, рекламною продукцією на стендах…

На першому поверсі 10-ї до 11-ї години буде працювати Книгарня від українських видавництв - партнерів свята та дитячих письменників. Тільки у бібліотеці маєте унікальну можливість придбати новенькі книги для вашої дитини від видавництв дитячої літератури «Грані-Т», «Зелений Пес», «Майстер-клас», поспілкуватися з видавцями та авторами, взяти автограф у письменника.

Основна частина свята розпочнеться об 11-й годині на другому поверсі книгозбірні. Саме тут відбуватимуться головні події дня: Ярмарок бібліотечних можливостей, Ток-шоу «20 запитань директору», Зірковий Гала-Квест. Докладніше про програму Сімейного дня буде повідомлено на сайті бібліотеки за тиждень до свята.

Шановні користувачі, готуйтесь до сюрпризів і приємних несподіванок, адже бібліотекарі підготували насичену програму, що враховує інтереси усіх читачів і відвідувачів — від найменших до найстарших.

На Ярмарку бібліотечних можливостей керівники нових гуртків і клубів бібліотеки п редставлять своє Портфоліо:

  • Веселі уроки німецької мови для дошкільнят «Deutsch mit Hans Hase» — «Німецька з кроликом Хансом»;
  • Гурток з вивчення англійської мови для учнів 4-5 класів «Joyful English»;
  • ЗООекологічна студія для школярів «Екологія. Природа. Я»;
  • Клуб для дітей 9-11 років Code Club;
  • Група для учнів початкових класів «МультКнигоФест».

Від творчих гуртків «Весела майстерня» і «Яскрава палітра» — окремо для дошкільнят та для школярів — будуть проведені Майстер-класи з малювання, виготовлення сувенірів, поробок і, навіть, браслетів «Шамбала», які так популярні у дівчаток. Все, що читачі зроблять власноруч можна буде забрати з собою на згадку про свято.

У Кімнаті казок малюкам відкриють Секрети книжкової шафи, почитають казки та пограють у забавлянки.

У Приймальні психолога батьки зможуть отримати відповіді на свої запитання від психолога бібліотеки і, за бажанням, записатися на індивідуальну консультацію.

У Бібліо-консультаріумі «Топ-10 книг для вашої дитини» бібліотекарі-консультанти відділів обслуговування представлять по 10 книжок, які бажано прочитати дитині у різному віці (3-6 р., 7-10 р., 11-13 р., підліткам).

Тільки у цей день на ретро-виставці «Дитячі бестселери минулого століття» можна буде побачити книги з колекції основного фонду бібліотеки, які зберігаються у книгосховищі. Науковці бібліотеки ознайомлять вас з Топ-10 улюблених книг дітей України (за результатами всеукраїнського дослідження).

Відділ довідково-бібліографічного обслуговування представить читачам 21-го сторіччя електронні книги та інтерактивні ресурси, а також надасть можливість скачати на власні ґаджети електронні дитячі книги, літературу для батьків з ліцензованих джерел тощо.

Мистецьку афішу для дітей міста Києва підготував відділ мистецтв — репертуари театрів, анонси виставок, концертів, вернісажів та інших цікавих імпрез для дитини і родини. Це нова і популярна серед читачів інформаційна послуга відділу мистецтв: афіша оновлюється щомісяця.

Всім учасникам Тотал-Бібліо Квесту, які не потрапили до фіналу — подарунок: Безпрограшна бібліотечна лотерея «Інтелект-лото»!

Об 11-20 стартує Зірковий Гала-Квест, у якому беруть участь 15 сімейних команд — переможців відбіркових турів.

Після нагородження, вручення призів і подарунків, можна буде перепочити, підкріпитися смачними «бібліотечними вітамінками».

Завершиться свято о 13-00 незвичайною музичною ляльковою виставою «Бонжур, Червона Шапочка!» — від театральної студії «Оле-Лукойє»!!!

Свято для дитини і родини буде тривати до 14-ї години.
Святкуймо разом!
Будьте щасливі з бібліотекою!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей