Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Презентація нової книжки Галини Ткачук «Вечірні крамниці вулиці Волоської»

11 квітня у відділі обслуговування дітей дошкільного і молодшого віку у рамках Національного проекту «Україна читає дітям» відбулася зустріч з Галиною Ткачук, яка презентувала свою нову книжку «Вечірні крамниці вулиці Волоської». Це казкова історія про затишні крамнички на вулиці Волоській, що на Подолі у м. Києві, про їхніх завсідників - білок, птахів, котів, собак та інших громадян… А ще - про безсоромних злодіїв, що надумали позбавити Поділ його найдорожчих реліквій… Карколомні пригоди, тяжкі випробування відбуваються з героями цієї книжки.
Авторка розповіла дітям про роботу над книжкою, про симпатичних і не зовсім героїв, про пригоди їх у нашому місті, а також про свої творчі плани, про нових героїв і про нові задуми.
На інтерактивній дошці діти розмальовували персонажів нової книжки, яку деякі з них вже встигли прочитати. Між письменницею та читачами, учнями 3-а класу гімназії № 172 «Нивки» відбувся цікавий діалог, який супроводжувався ще й майстер–класом з написання нової казки, персонажів якої вигадували самі діти. Її головними героями стали білка Варесса та кіт Ессо. Обидва персонажі не злі, але трішечки лінкуваті. Чому? А тому, що захотілося їм здобути знання, і вони десь чули, що є таке чарівне перо і чарівний зошит, якими варто лише заволодіти й … одразу грамотним і розумним станеш! А зберігаються ці чарівні речі в чарівному палаці, який зветься гімназією, що знаходиться на Нивках! Тож одного разу…
Але далі розповідати не будемо, тому що обіцяла письменниця трішки дитячі фантазії обробити і записати нову казку.
Галина Ткачук подарувала кілька примірників нової книги «Вечірні крамниці вулиці Волоської» нашій бібліотеці. Тож незабаром всі бажаючі можуть їх прочитати.

<
 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей