Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Галина Малик у Києві

В рамках Національного проекту «Україна читає дітям» 6 червня у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася зустріч дітей літнього табору школи № 163 з відомою українською письменницею, лауреатом премії імені Лесі Українки Галиною Малик. Галина Миколаївна відразу завоювала симпатії маленьких читачів. Письменниця читала, а діти із задоволенням слухали її чудові вірші, з простими, інколи зовсім неочікуваними, сюжетами. Вірші-загадки, вірші-підказки, вірші, в яких кожен з дітей може впізнати себе.

Розповіла письменниця і про свої казкові повісті. З персонажами її творів весь час трапляються якісь пригоди, відбуваються небезпечні та радісні події: то реальні діти потрапляють у казкову країну, а то герої казкових країн потрапляють у наше реальне життя.

Коли письменниця читала свою книжку «Мандри і подвиги лицаря Горчика» діти заворожено слухали, щиро сміялися.

А по закінченні — ліс рук і запитання: «А лицар Горчик вже виріс?», «Коли буде продовження книжки про Алю?», «те Незнаюяке існує насправді?», «Чи є у Вас власні діти і чи люблять вони читати книжки?». Відповіді письменниці були серйозними, повними та обґрунтованими. З радістю гостя повідомила дітям про те, що в одній із ужгородських шкіл діти створили клуб імені лицаря Горчика і до клубу приймають найдостойніших.

Після зустрічі всі діти забажали почитати книжки Галини Малик.

Діти вмить розхапали книжки, які були представлені на абонементі, щоб мати можливість почитати їх ще й удома. Вишикувалася навіть черга.

Письменниця подарувала бібліотеці книжку «Мандри і подвиги лицаря Горчика» з автографом.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей