Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45693
   


Автор запитання: Аліна із міста: Київ :: Запитання: 3657  
Аліна запитує:
Знову дуже потребую Вашої допомоги. Основоположники цивілізацій: Шпендлер, Тойнбі, Ю.Павленко - мені потрібні їх праці в електронному вигляді. Це не різні запитання, а частини одного, тому, будь-ласка, не відмовляйте мені в пошуку всього запитання, як вчора. Але якщо Вам все ж таки не зручно, я можу його уточнити і розбити на менші частини, але нажаль за Вашими правилами, це буде лише завтра, а то вихідний день єдиний день, коли я б могла опрацьовувати матеріал.
Наша відповідь:
Добрий день, Аліно!
Ми дійсно не можемо виконувати по декілька запитів одного користувача - зрозумійте наші обмежені часові можливості. Як виняток, сьогодні виконуємо Ваше прохання, але у подальшому просимо не зловживати цим.
Все, що вдалося розшукати із доробку Освальда Шпенглера в електронному вигляді, це окремі уривки з його творів або передмови до праць: http://www.countries.ru/library/culturologists/shpeng.htm, http://www.magister.msk.ru/library/philos/shpeo001.htm, http://www.aphorism.ru/author/a3762.shtml, http://www.sociology.mephi.ru/docs/kulturologia/html/shpengler.html, http://yanko.lib.ru/books/cultur/spengler=zakat-1=ann.htm,http://philosophy.allru.net/perv11.html, http://www.philsci.univ.kiev.ua/biblio/shpengler.html, http://www.lebed.com/2001/art2672.htm, http://www.lebed.com/2001/art2644.htm
Праці А. Дж. Тойнбі дивіться на сторінках: http://kirsoft.com.ru/freedom/KSNews_289.htm
На жаль, книги Ю.В.Павленко "История мировой цивилизации" у відкритому доступі ми не знайшли. Ви можете замовити її на сайті електронної доставки документів http://eddoc.org/, але ця послуга є платною.

.: Розділ: Культура. Мистецтво. Преса :: 30.09.2005 09.45.55 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.254108 seconds