Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 33 .:. Запитань у базі: 45744
   


Автор запитання: Олена із міста: Чернівці :: Запитання: 40980  
Олена запитує:
Доброго вечора,шукаю літературу для магістерською роботи за спеціальністю "менеджмент" на тему "Управління асортиментом і якістю товарів торговельного підприємства на сучасному етапі розвитку економіки".література бажано за 2007-2017 рр.буду дуже вдячна Вам за допомогу!
Наша відповідь:
Добрий день, Олено! Для вас підібрані такі джерела інформації:

Безродна, С. М. Впровадження стратегічно орієнтованого підходу до управління якістю продукції на підприємствах ресторанного господарства України [Текст] / С. М. Безродна // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 3. - С. 114-119. - Бібліогр. 17 назв

Бужин, О. А. Управління продовольчою безпекою: якість продовольчої доступності / О. А. Бужин // Формування ринкових відносин в Україні / Науково-дослідний економічний інститут. - 2011. - № 12.- . - С.122-126. - Бібліогр. в кінці ст.

Влащук, М. Якість розширює інтеграцію [Текст] / М. Влащук // Вісник Міністерства доходів і зборів України : Офіційне видання державної податкової адміністрації України. - 2014. - № 41. - С. 48-49

Гунькало, А.Методика управління якістю продукції за допомогою інтелектуальної системи [] / А. Гунькало, О. Бойко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2011. - № 2. - С. 61-64 : мал. - Бібліогр. с. 64 (6 назв)

Комерційна діяльність : підруч. / за ред. проф. В.В. Апопія. – 2-ге вид., перероб. і доп. – Київ : Знання, 2008. – 558 с.

Лозюк В. М. Оптимізація асортиментного портфеля торговельного підприємства : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / В. М. Лозюк; МОНМС України, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 21 c. - укp.

Мазепа Т. Сучасні підходи до визначення сутності асортиментної політики торговельного підприємства / Т. С. Мазепа //Економіка: проблеми теорії та практики : зб.наук. праую. – Дніпропетровськ : ДНУ. – 2006. – Вип. 219. – Т.1. – С. 123-133.

Меленюк, В. О. Визначення ефективності управління якістю продукції на підприємствах промисловості [Текст] / В. О. Меленюк // Держава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво : науково-виробничий журнал. - 2011. - № 5. - С. 146-152. - Бібліогр. в кінці ст.

Павленкова , Л. Скористайтеся регламентом органолептичного оцінювання якості круп, порядком проведення дегустації та рекомендованими шкалами / Л. Павленкова , Л. Тележенко, В. Гулавський // Зерно і хліб. - 2010. - № 2 . - С. 24-26

Петренко, К. Система управління якістю продукції на підприємстві як чинник його ефективної діяльності [Текст] / К. Петренко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2009. - № 12. - С. 32-34. - Бібліогр. в кінці ст.

Семенов, Г. А. Сутність та етапи процесу управління якістю продукції [Текст] / Г. А. Семенов, О. О. Єропутова, О. О. Плаксюк // Держава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво : науково-виробничий журнал. - 2011. - № 2. - С. 188-193. - Бібліогр. в кінці ст.

Ситжанова А.М. Теоретические аспекты определения ассортиментной политики предприятия / А.М. Ситжанова // Известия Оренбургского государственного аграрного университета. – 2010. – Т. 3, вып. 27–1. – С. 183–185.

Ситниченко, В. Системи управління безпекою ланцюга постачання за ISO 28000. Практичні аспекти / В. Ситниченко, Г. Кісельова, Є. Стоякін // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2010. - № 1. - С. 53-56. - Бібліогр. с. 56 (8 назв)

Степаненко, Сергій. Управління торговельними марками: боротьба з паразитизмом / Сергій Степаненко // Журнал європейської економіки / Видання Тернопільського національного економічного університету . - 2014. -т.13. - № 1. - С.80-93.

Труш, Ю. Л. Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 10. - С. 106-109 : табл. - Бібліогр. 4 назв

Хоптюк А. Теоретичні аспекти управління обсягом та асортиментною структурою товарообороту торговельного підприємства / А. Хоптюк, Є. Кравчук // Формування ринкових відносин в Україні. — 2008. — № 10. — С. 84–90.

Шевчун, М. Б. Якість логістичних процесів - фактор успішного розвитку торговельного підприємства [Текст] / М. Б. Шевчун // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 12. - С. 186-189. - Бібліогр. в кінці ст.

Шимко О. В. Формування асортиментної політики торговельного підприємства: маркетинговий підхід / О. В. Шимко // Бізнес Інформ. - 2016. - № 11. - С. 408-413. - Бібліогр.: 10 назв.

Шушкова О. В. Окремі аспекти управління товарним асортиментом підприємства / О. В. Шушкова, І. М. Глубока // Вісник СНАУ. – 2010. – Вип. 5/1. – С. 64-69.

Юрова Н.А. Управление ассортиментом как функциональный аспект коммерческой деятельности / Н.А. Юрова // Вестник Южно-Уральского государственного университета. – 2009. – Вып. 8(141). – С. 83–89. – (Серия «Экономика и менеджмент»).

Юр'єва, П. Б. Пріоритетні напрями формування сучасної торговельної політики України / П. Б. Юр'єва // Формування ринкових відносин в Україні/ Науково-дослідний економічний інститут. - 2011. - № 12.- С. 40-46. - Бібліогр. в кінці ст.

.: Розділ: Економіка. Фінанси :: 18.09.2017 20.52.32 :.
.: Черкаська обласна бібліотека для дітей :.
   

Generated in 0.239355 seconds