Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45734
   


Автор запитання: Олена із міста: Київ :: Запитання: 41300  
Олена запитує:
Доброго вечора, шановні добродії! Допоможіть, будь ласка, з формуванням навчально-методичного забезпечення для магістрів з предмету "Бізнес-діагностика", куди входить і методичка з вимогами до виконання курсової роботи з цієї дисципліни. Дуже сподіваюсь на Вашу відповідь!!!
Наша відповідь:
Доброго дня!
За Вашою темою було знайдено такі джерела:

http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/7102/1/Робоча програма навчальної дисципліни Бізнес-діагностика.pdf – Робоча програма навчальної дисципліни «Бізнес-діагностика».

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VQE-IsnkbwUJ:library.krok.edu.ua/media/library/category/knmzd/knmzd-0093.doc &cd=3&hl=ru&ct=clnk&gl=ua – Комплекс навчально-методичного забезпечення дисципліни «Економічна діагностика».

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VQE-IsnkbwUJ:library.krok.edu.ua/media/library/category/knmzd/knmzd-0093.doc &cd=3&hl=ru&ct=clnk&gl=ua – Бізнес-діагностика підприємства.

http://vfeu.edu.ua/uploads/files/default/mv-do-sam-rob-ed.pdf - Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Економічна діагностика».

https://refdb.ru/look/2128448.html - Олексюк, О. І. Бізнес-діагностика підприємства.

.: Розділ: Економіка. Фінанси :: 9.11.2017 22.37.07 :.
.: Херсонська обласна бібліотека для дітей :.
   

Generated in 0.573524 seconds