Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45734
   


Автор запитання: аня із міста: вінниця :: Запитання: 41934  
аня запитує:
Добрий вечір допоможіть знайти літературу для курсової роботи на тему "організація обслуговування бенкету за типом "шведського столу""
Наша відповідь:
Доброго дня, Ганно! Радимо Вам використати наступні посилання: – http://pidruchniki.com/10981205/turizm/benket-priyom_tipom_shvedskogo_stolu
http://pidruchniki.com/13281022/turizm/organizatsiya_shvedskogo_stolu
https://studfiles.net/preview/5194350/page:3/
https://studfiles.net/preview/5194350/
http://megalib.com.ua/content/799_85_Banket_priiom_za_tipom_shvedskii_stil.html
http://ua-referat.com/Організація_обслуговування_споживачів_за_типом_шведського_столу_або_шведської_лінії
http://ua-referat.com/Організація_обслуговування_за_типом_Шведський_стіл_з_приводу_відкриття_р
https://knowledge.allbest.ru/cookery/2c0b65635b2bd68b4d53b88521206c27_0.html
http://dn.khnu.km.ua/dn/k_default.aspx?M=k1293&T=03&lng=1&st=0
http://www.tnu.in.ua/study/refs/d24/file133255.html
http://ukrbukva.net/113357-Organizaciya-obsluzhivaniya-shvedskogo-stola-na-220-chelovek-v-restorane-pri-otele-Hilton.html
http://referat.niv.ru/view/referat-cooking/120/119339.htm
https://vivliophica.com/abstracts/cookery/89387/1
http://ukrbukva.net/39474-Organizaciya-obsluzhivaniya-shvedskogo-stola.html
http://ukrbukva.net/114299-Shveds-kiiy-st-l.html

– Архіпов В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник / В.В. Архіпов, В.А. Русавська. – Київ : Центр учбової літератури, 2009. – 342 с.
– Ефимова Ю. А. Шведский стол: организация и технологии / Ю.А. Ефимова. – Москва : Ресторанные ведомости, 2009. – 144 с.
– Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник / Л.М. Мостова, О.В. Новікова. – Київ : Ліра-К, 2010. – 388 с.
– Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник / за заг. ред. Н. О. П'ятницької ; [А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, Т. Є. Литвиненко, А. М. Расулова, О. М. Григоренко, М. Л. Світлична, І. Ю. Антонюк, Л. В. Лукашова, А. О. Медвєдєва, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий]. – Київ : Кондор, 2012. – 557 с.
– Богушева В.И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров / В.И.Богушева. – Ростов на Дону : Феникс, 2002. – 402 с.
– Усов В.В. Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания / В.В.Усов. – Москва : Профобриздат,2003. – 207 с.
– Малюк Л.П. Організація ресторанного господарства : підручник / Л.П. Малюк, Н.В. Полстяна, О.Ю. Давидова. – Харків : Лідер, 2016. – 488 с.
– Федцов В. Г. Культура ресторанного сервиса : учеб. пособие для студентов экон. вузов / В. Г. Федцов. – Москва : Дашков и К, 2009. – 248 с.

.: Розділ: Література :: 18.04.2018 16.04.57 :.
.: Хмельницька обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка :.
   

Generated in 0.259002 seconds