Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45734
   


Автор запитання: Софія із міста: Київ :: Запитання: 43917  
Софія запитує:
Добрий вечір, курсова робота "керування персоналом, готельно-ресторанного бізнесу".
Наша відповідь:
Доброго дня, Софія! Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Брагина З. В. Управление персоналом: учебное пособие для вузов / З. В. Брагина, В. П. Дудяшова, З. Т. Каверина – М. : КноРус, 2010. – 125 с.
Братченко В. Ф. Управління персоналом організації в сучасних умовах / В. Ф. Братченко // Персонал. – 2006. – № 3. – C. 25.
Варналій З. С. Основи підприємництва: навч.посіб / З. С. Варналій. – Київ: т-во «Знання», КОО, 2001. – 298 с.
Вдовітченко О. В. Методи та засоби адаптивного керування енергоспоживанням персональних комп'ютерів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / О. В. Вдовітченко ; Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського "Харків. авіац. ін-т". - Харків, 2016. - 20 с. : рис.
Готельно-ресторанний бізнес, як основна складова туристичної індустрії [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://libr.rv.ua/ua/virt/78/. — Назва з екрана.
Економіка підприємства: підручник / за ред. А. В. Шегди. – Київ : Знання, 2006. – 614 с.
Жидецький В. Ц. Основи охорони праці. Навч.посіб / В. Ц. Жидецький, В. С. Джигирей, О. В. Мельников. – Вид. 4-те, доповнене. – Львів: Афіша, 2000. – 350 с. Балабанова Л. В. Управління персоналом: підручник / Л. В. Балабанова, О. В. Сардак. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 468 с.
Козак К. Б. Управління розвитком трудового потенціалу підприємства: дис. канд. екон. наук : 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) / К. Б. Козак. – Херсон, 2011. – 245 с.
Кравчено Т. С. Аналіз концепцій кадрового менеджменту / Т. С. Кравченко // Персонал. – 2005. – № 7. – С. 13–21.
Нечаюк Л. І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Електронний ресурс] : навчальний посібник / Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш. – Київ : Центр навчальної літератури, 2003. – 348 с. – Режим доступу: http://tourlib.net/books_ukr/nechauk.htm.
Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту [Електронний ресурс] : навчальний посібник / Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2005. – 408 с. – Режим доступу: http://tourlib.net/books_ukr/roglev.htm.
Шапиро С. А. Основы управления персоналом в современных организациях. Экспресс-курс: учебное пособие / С. А. Шапиро, О. В. Шатаева. – М.: Институт международных государственно - гуманитарных связей, 2008. – 99 с.

.: Розділ: Держава і право :: 15.03.2020 22.23.01 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.264923 seconds