Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45741
   


Автор запитання: Надія із міста: Київ :: Запитання: 44341  
Надія запитує:
Українська культура в кулінарії
Наша відповідь:
Доброго дня, Надія! Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Бондар І. Географія борщу : вплив кліматичного та історичного чинників на формування української національної кухні / І. Бондар, Т. Рихлик // Краєзнавство. Географія. Туризм (Шкільний світ). - 2017. - № 12 (червень). - С. 4-29.
Вареник - завжди в моді! : інфобанк // Куля. - 2020. - № 2. - С. 6-7.
"Дав Бог рибу, дасть і хліб" : до Дня українського козацтва // Шкільна бібліотека. - 2018. - № 10. - С. 79.
Корхова В. В. Ярмарок українських страв : [сценарій] / В. В. Корхова // Шкільний бібліотекар. - 2017. - № 10. - С. 22-29.
Мороз І. І. Відкриття етнографічної кімнати "Світлиця" : позакласна робота з українознавства / І. І. Мороз, Н. В. Каленська // Вивчаємо українську мову та літературу. - 2010. - № 16-18 (червень). - С. 66-75.
Недашковська Т. П. Свято вареника / Т. П. Недашковська // Виховна робота в школі. - 2020. - № 4. - Моя країна - Україна. - 2020. - № 44. - С. 20-1-20-6.
Ольхова Н. О. Особливості української кухні : (фестиваль) / Н. О. Ольхова // Шкільний бібліотекар. - 2017. - № 5. - С. 23-33.
Онищенко Л. Українські вареники - то краса і сила! : родинне свято / Л. Онищенко, Н. Золоташко, Л. Бодяк // Бібліотечка вихователя дитячого садка. - 2017. - № 12 (грудень). - С. 72-75.
Петюхова Л. Г. Козацька кухня / Л. Г. Петюхова // Шкільна бібліотека. - 2017. - № 9. - С. 111-112.
Половинник К. О. "Смакуємо українське" : (кулінарна мандрівка до Всесвітнього дня туризму) / К. О. Половинник // Шкільний бібліотекар. - 2017. - № 4. - С. 36-43.
Символ благословення : 28 квітня – Великдень // Шкільна бібліотека. - 2019. - № 3. - С. 100-101.
Словацька О. В. Хліб та зернові культури - основні та корисні продукти харчування людства / О. В. Словацька // Безпека життєдіяльності. - 2018. - № 9. - С. 18-23.
Щербань О. Сьогодення у призмі традиційної культури харчування мешканців Наддніпрянської України в кінці ХІХ - на початку ХХ сторліття / О. Щербань // Народна творчість та етнологія. - 2017. - № 1. - С. 42-48.

.: Розділ: Культура. Мистецтво. Преса :: 31.05.2020 00.13.41 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.238101 seconds