Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Крок до життєвого успіху

        7 березня у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася творча зустріч у рамках програми «Професійна пошуківка. Крок до життєвого успіху». Учні 2 та 3 класів однієї з київських шкіл зустрілися з талановитою дитячою письменницею, сценаристкою, художницею та драматургом Світланою Конощук, відомою у мистецьких колах за сонячним йменням Лана Ра та її сином – актором театру та кіно Євгенієм Конощуком. Презентуючи свою книжку «Професіонали», створену за однойменним анімаційним серіалом, гостя заохотила дітей до активного і творчого діалогу, під час якого вони дізналися багато цікавої та корисної для себе інформації про різні професії. На зустріч також завітала літературний редактор – Олена Лахненко, яка поділилася із дітьми секретами своєї професії. З великим задоволенням маленькі читачі переглянули дві серії анімаційного мультфільму за книгою.

        Актор Євгеній Конощук люб’язно погодився взяти участь у Національному проєкті «Україна читає дітям» та майстерно зачитав кілька історій із книг «Професіонали» та «Щоденник котячих мандрів».

        Насолоджуйтесь магією приємного читання разом із відділом для наймолодших!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей