Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Інформуємо

Гречко Галина Степанівна

Ми пишаємося тим, що наша колега Гречко Галина Степанівна - заступник директора Центральної бібліотеки для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменко м. Миколаєва стала переможницею в номінації "Культура" у рамках загальноміської програми "Городянин року" і висунута для участі у загальноміській програмі "Людина року". Вперше у м. Миколаєві на такому високому рівні було визнано заслуги бібліотечного працівника, досвідченого фахівця - людини, яка кожного дня, виконуючи високу місію, інформує, навчає, зберігає творче національне багатство, робить доступними світові інтелектуальні цінності, завжди у творчому пошуку і готова до впровадження всього нового, що може покращити бібліотечно-інформаційне забезпечення громадян.
Двадцять п'ять років віддано Галиною Гречко бібліотечній роботі, рідній бібліотеці. Вона знає все, пов'язане з її історією і сьогоденням, завжди допоможе доброю порадою та надасть кваліфіковану консультацію і колегам, і читачам-дітям, і їхнім батькам. Їй притаманна особлива риса приваблювати до себе людей своєю емоційністю, захопленістю та активною життєвою позицією. Такого сумлінного, неординарного та відповідального спеціаліста як Галина Степанівна сьогодні не часто зустрінеш. Вона - природжений методист, і заходи з підвищення кваліфікації, підготовлені нею, завжди вирізняються новизною форм, актуальністю тем та оригінальністю подачі матеріалу, а це і: бібліотечні імідж-проекти, цільові комплексні програми, стендова презентація, різні конкурси та тренінги. Її доповіді про діяльність Миколаївської ЦБС на щорічній Кримській конференції завжди змістовні і викликають інтерес не тільки в українських фахівців бібліотечної галузі, вони цікаві також російським, казахським, білоруським бібліотекарям, з якими вона підтримує тісні партнерські відносини. Вистачає в неї запалу ще й на активну громадську діяльність - впродовж 15 років очолює профспілкову організацію ЦБС, член управління НОБА та фонду "Жіноча перспектива".
Щиро вітаємо нашу колегу, Гречко Галину Степанівну, з перемогою, бажаємо їй не здавати позицій і стати "Людиною року". Вона цього варта.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей