Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Наші ювіляри

Літа, мов чарівні птахи ...

Летять літа. У гарних людей вони, як чарівні птахи — зі своїми пружними крильми і своєї висотою. П'ятдесят літ за плечима у чудової людини, досвідченого фахівця, заступника директора з наукової роботи Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка — Антоніни Миколаївни Захаренко. Життя цієї жінки тісно пов'язане з бібліотечною справою, на ниві якої вона працює вже 29 років.

Народилася Антоніна Миколаївна 8 червня 1955 року в селі Загірному на Хмельниччині. Закінчила середню школу, Київський державний інститут культури і розпочала свою трудову діяльність методистом Хмельницької обласної бібліотеки ім. М. Островського. Згодом перейшла в обласну бібліотеку для дітей, де залишилася, до тепер, і вже 22 роки працює на посаді заступника директора з наукової роботи. Бібліотека стала для Антоніни Миколаївни місцем професійного росту, реалізації творчих задумів та злетів і разом з тим вона стала для неї другою домівкою.

За її ініціативи започатковані нові цікаві форми підвищення кваліфікації працівників — це і творчо-професійний клуб «Бібліофіл», і заняття бібліолекторію «Джерела духовності», і творчі лабораторії та професійні навчання бібліотечних працівників області, і соціологічні дослідження, і багато-багато інших прекрасних справ, які дають видимі результати. Заступник директора постійно у творчому пошуку, вона запалює своїм ентузіазмом на добрі починання всіх, хто поряд, до кожної справи підходить виважено, творчо і відповідально — продумується кожне слово, кожна форма роботи, кожна можлива ситуація. ЇЇ знають, цінують та поважають не тільки у колективі своєї бібліотеки, а і у всіх бібліотеках області. Антоніна Миколаївна Захаренко нагороджена почесною відзнакою Міністерства культури і мистецтв України «За досягнення в розвитку культури і мистецтв».

Вельмиповажна Антоніно Миколаївно! Прийміть найтепліші вітання з нагоди золотого ювілею!
Бажаємо Вам надовго зберегти молодечий запал, прекрасну фізичну форму і життєвий тонус.
Міцного здоров'я, море щастя, і мільйон вогнистих троянд, луки польових квітів,
тепло наших сердець щедро даруємо Вам. Наснаги і сил Вам довгі-довгі роки.

З шаною і повагою, колектив Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей