Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Горизонти бібліографії

Видавництво «МЕДІА ПРЕС» пропонує

Казки на дисках, що записані у форматі audio CD, які можна прослуховувати на будь-якому CD-програвачі, музичному центрі чи на комп’ютері. Всі казки перекладені та озвучені українською мовою, з використанням записів звуків природи, фрагментів творів класичних композиторів та музичних спецефектів. Сьогодні видавництвом «МЕДІА ПРЕС» вже випущено такі серії: «Українські казки», «Класика світової казки», «Весела енциклопедія», «Казки про тварин».

 

Українські казки

від СіДі–няні не лише гарно оформлені музично, а й проілюстровані різноплановими звуками природи, що допомагає дитині у повній мірі відчути дійство. Цикл цих казок включає в себе три аудіо книги: «Казки Макової гори», «Казки чарівної долини», «Казки діда Всевіда». А «Казки від чарівниці Повітрулі» очікуйте найближчим часом!


Весела енциклопедія

Чому черепахи не тонуть, у якої риби зуби ростуть і на язиці, і на піднебінні, а із чиїх зубів виготовляють найгостріші ножиці , яка ріка найдовша в світі, хто такі вчені, що таке кисень і для чого він, як дізнатись, що тукан Токо хоче спати, в якому лісі ростуть і червоні дерева, і рожеві дерева, і навіть чорні дерева. Що таке сузір’я, на якій з планет ідуть смертоносні дощі, а на якій буревії з піску? Які бувають континенти і океани, і як віднайти сторони світу? На ці та багато інших питань, малюки отримають відповіді подорожуючи із Макулє і Капулє.


Класика світової казки

Найвідоміші і найяскравіші казки Братів Грімм із часів звитяжного рицарства. Найпопулярніші казки Редьярда Кіплінга про далекі екзотичні краї. Найкращі зразки казкового епосу Європи. Цими збірками започатковано цикл «Класика світової казки». Найближчим часом: «Чеські народні казки» та «Казки Г.Х. Андерсена».


Казки про тварин

Збіркою «Неабияка Африка» започатковано цикл самобутніх, пізнавальних казок, направлених, передусім, на розвиток уяви малюка, збагачення його мовного і поняттєвого запасу. Мандри країною, сповненої усіляких загадок формуватимуть допитливість і розширятимуть кругозір. Малеча познайомиться з африканськими народами і екзотичними тваринами, їх особливостями та звичками. Гіпопотамчик Нубо, лемурчик Мурчик, довговухий трубкозуб, черепахи, буйволи, гепарди, зебри і антилопи — в такій веселій компанії неабияк подорожується. Хіба ж це не здорово?

Інформацію про видавництво та його діяльність можна отримати за телефоном: 332-9430
та адресою: mediapress@bigmir.net або alkole@mail.ru

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей