Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду
Бібліотечний калейдоскоп

Вельмишановній колезі, професіоналу, талановитій людині, закоханій у свою справу, заступнику директора з питань обслуговування дітей Білоцерківської міської централізованої бібліотечної системи Раїсі Павлівні Григоренко в 2008 році виповнилося 60 років. Понад 40 років свого трудового життя вона присвятила улюбленій справі – бібліотеці. Свою трудову діяльність Раїса Павлівна розпочала у 1968 році бібліотекарем Кривошиїнської середньої школи. Молода дівчина назавжди закохалася в цю професію і пов’язала назавжди своє життя з книгою, з бібліотекою.

В Білоцерківській міській централізованій бібліотечній системі вона працює з 1972 року. Пройшла шлях від бібліотекаря до заступника директора міської централізованої бібліотечної системи з питань обслуговування дітей. Займаючи цю посаду з 1984 року, вона у повній мірі проявила свої професійні здібності, вміння працювати з людьми, здатність до аналітичного мислення, інноваційний підхід до роботи.

Впродовж всього свого життя Раїса Павлівна невтомно, плідно і творчо займається вивченням уподобань користувачів–дітей та вдосконаленням їхнього обслуговування, весь час веде пошук нових ефективних форм роботи, приділяє велику увагу, багато зусиль і натхнення індивідуальній роботі з кожною віковою категорією і вихованню культури читання, створює комфортні умови для розвитку творчої особистості дитини.

Творчий та аналітичний підхід до роботи, постійна праця по вдосконаленню умов обслуговування користувачів у бібліотеці, ініціативність, організаційні здібності, вміння відчувати, розуміти та сприймати читача, запроваджувати нові інноваційні форми роботи дають змогу Раїсі Павлівні щедро ділитися своїм досвідом з колегами м. Біла Церква та Київської області під час проведення обласних семінарів, тренінгів, практикумів. Справжня щира українка, талановита людина, вона дуже добре співає і вже багато років є учасником народного бібліотечного ансамблю «Калина».

Раїса Павлівна сильна, вольова, дуже красива жінка і чудова мама. Після ранньої передчасної смерті чоловіка, вона у молодому віці залишилася сама з двома маленькими діточками — чудовими донечками. Виростила і виховала їх, дала вищу освіту і наділила високими духовними чеснотами. Раїса Павлівна і зараз залишається берегинею свого роду, огортаючи своїм теплом тепер ще й онуків. Щедро наділила природа цю прекрасну жінку, а доля подарувала щастя присвятити своє життя улюбленій справі.

Шановна Раїсо Павлівно, прийміть найщиріші вітання від колег та найкращі побажання здоров’я і щастя, творчих звершень, життєвого оптимізму. Нехай все навколо Вас дихає любов’ю! Нехай життя повниться посмішками рідних і друзів, успіхами, радощами і перемогами!


Від імені колективу генеральний директор Київської обласної бібліотеки для дітей,
кандидат історичних наук
, заслужений працівник культури України Микола Павлович Зніщенко


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей