Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
   УМКА     О себе, стране и мире
















Наши друзья

Меня зовут Алёна. Мне 12 лет. Я родилась в год Змеи. По знаку Зодиака я - Телец.
Я учусь в 7 классе. Мой любимый урок биология и рисование. Я люблю читать и рисовать. Я живу с мамой и бабушкой. Я люблю животных. Дома у меня живет собака, кошка, попугаи и хомячок.

Алена Куранова, 7 класс

Зовут меня Анна. Учусь я в 7 классе. Мне 13 лет. Родилась я 1 января 1989 года.
Живу я с мамой Леной, бабушкой Ниной, дедом Борисом, братом Андреем, кошкой сиамской породы Чаной и рыбками.
В свободное от уроков время хожу на танцы, в литературный кружок, которым руководит детская писательница Майя Фролова, и в Интернет-кружок "Чип".
Люблю танцевать, петь, писать прозу, наблюдать за природой, делать эксперименты, читать книги (научные и художественные).

Анна Куделина, 13 лет

Мене звати Сашко. Я учень 6-го класу. Моє улюблене заняття - збирати поштові марки з космонавтами, з тваринами, з квітами, з краєвидами. Але більш за все я люблю збирати марки з кораблями і літаками. Всього у мене приблизно 700 марок. У вільний час я люблю читати детективи і фантастичні оповідання. Я можу читати українською, російською, англійською мовами. Кожного дня я дивлюся телевізор. Особливо мені подобаються програма "Подробиці" з Києва, спортивні події, фільми, репортажі, програма за заявками телеглядачів та інші. Дуже люблю спорт. Я займаюся греблею. Ще мені подобається баскетбол.
Літом я люблю їздити до бабусі або до моря. Більш за все мені подобається подорожувати поїздом або автомобілем.

Олександр Мельниченко

Привіт! Я - Віктор! Вчуся в гімназії. Живу в чотирнадцятиповерховому будинку на 13 поверсі. Вдома у нас є кіт. Коли він поважно іде, гордо задерши голову, то тягне своє пузо по підлозі, бо дуже важкий - цілих 8 кілограмів. Якщо нікого немає вдома, тоді він стягує доріжки в один край коридору - робить такі собі бархани, а потім між ними грається. Понад усе любить рибу. Кілька років тому він випав з нашого 13-го поверху і залишився живим. Ми виходили, вилікували його. Кажуть, що у кота дев'ять життів. То у нашого кота, до речі його звати Муня, залишилось всього вісім.
Я захоплююсь автомобілями. Це, мабуть, від мого старшого брата Євгена, котрий працює на фірмі по обслуговуванню автомобілів "Тойота". Я вже сам умію трохи водити автомобіль, і мрію самостійно проїхати на нашому автомобілі хоча б кілометрів 50, але треба, щоб на це погодився мій тато.

Віктор Ткач, 14 років

Меня зовут Инна. Я живу в Черкассах. Учусь в 9 классе. Люблю рисовать, и мечтаю заниматься художеством в будущем. Мне нравится слушать музыку групп: "Тату", "Тотал", "Limp Bizkit", "Eminem". По знаку зодиака я Овен (стихия огня). Еще я ненавижу готовить, потому, что у меня ничего не получается. Вот все мои данные. Да, чуть не забыла, еще я пишу стихи

Инна Синчук

Я учусь в школе. Очень люблю слушать музыку. В основном это ретро. Моя самая любимая группа - АББА. Мне 14 лет, по знаку Зодиака я - Рыбы. Люблю почитать на досуге романчик какой-нибудь. Увлекаюсь также чем-нибудь таинственным, интересным. Имею довольно неплохое чувство юмора. Телевизор смотрю не очень часто, но если и смотрю, то комедии и КВН. Вот и все.

Лена Петрова

Меня зовут Фоменко Фёдор. Учусь в 6 классе. Я - староста класса. Нашу классную руководительницу зовут Алла Борисовна. Я увлекаюсь футболом, волейболом и музыкой. Я хожу в спортивную секцию. В школе мне нравятся математика, история и физкультура.
Мне нравится музыкальная группа "Scorpions". Сейчас я увлечён собиранием еженедельного журнала "Древо познания". Это - энциклопедический журнал по многим отраслям знания. Я хочу собрать все его части, чтобы собрать общую энциклопедию.
Я хожу на подготовительные курсы в лицей. Я собираюсь поступать в ФИМЛИ. Дома мне помогает брат учить английский.
Летом мой любимый отдых - рыбалка и плаванье. В середине лета я с братом и отцом выезжали на рыбалку на ночь. Поставили палатку, разожгли костёр. Мы сварили настоящую отличную уху из того, что поймали. Домой вернулись в хорошем настроении.

Фёдор Фоменко, 12 лет

Мене звуть Гена. Я живу в місті Черкаси. Мені 14 років, навчаюся у школі, 9 клас. По знаку зодіаку я Овен. У вільний час я гуляю з друзями, дивлюсь телевізор або читаю книжку. Я люблю спорт, і тому я займаюсь греблею на каное.

Геннадій Демченко

Мене звати Жанна. Я вчусь в 10 класі. Хоч 10-класникам часу на себе майже не залишається, я стараюсь скооперувати його так, щоб встигнути всюди. Тож кожен день у мене зайнятий. Дуже люблю займатися айкідо та влаштовувати цікаві посиденьки з друзями. Зараз готуюся до різних олімпіад, і планую поповнити свій запас нагород та грамот. А ще люблю рибалити. Шукайте мене в клубі Internet- журналістики "Чіп".

Жанна Поліщук


Мене звати Саша. Мені 14 років. Я навчаюсь у 9 класі гімназії міста Черкаси. Я люблю футбол та волейбол, також я дуже люблю дивитися телевізор. Я маю багато друзів: Вітю, Сергія, Юру, Максима та інших. Мій найулюбленіший предмет у гімназії - біологія. Я мрію стати стоматологом.

Сашко Ткаченко

Привіт! Мене звуть Юля. Мені 14 років. Я вчуся у 9 класі. Я дуже люблю співати і танцювати, а також я люблю домашніх тваринок. У мене є маленький хом'ячок, він дуже кумедний і симпатичний. Я дуже люблю з ним гратися. Ще я мрію поїхати у Венецію тому, що це місто закоханих.

Юля Щербина

Привіт! Мене звати Даша. Я навчаюсь в 9 класі. Дуже люблю готувати. У свій вільний час люблю малювати. Найбільше у людях ціню вірність у дружбі. Поважаю і захоплююсь людьми, що розуміються на мистецтві, оскільки сама граю на фортепіано.

Даша
 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей