Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

В гості до Пана Коцького та Снігової Королеви

Коли юний "чомучка" починає задавати свій перший мільйон запитань, батьки повинні прийняти єдине вірне рішення - пора йти до бібліотеки. Бібліотекарі-екскурсоводи розкажуть там йому багато цікавого і повідають, який різноманітний і чудовий світ відкриється дитині у нашій Бібліотеці.

Екскурсію у молодшому відділі для дітей інколи "проводять" ляльки: Колобок чи Пан Коцький, Лисичка або Сірко. З ними діти занурюються у дивовижний, надзвичайно багатий світ природи. Казкові персонажі цікавляться тим, які тваринки їм уже відомі, і які живуть поруч з ними вдома, розпитують малечу про улюблені книжки, доповнюючи розповіді цікавими повідомленнями, загадують загадки, читають вірші. І тоді екскурсія перетворюється на цікавий пізнавальний діалог, який надовго залишається у дитячій пам'яті. Маленький читач вже пригадує відомих йому літературних героїв, чує і впізнає голоси птахів і диких звірів, із захопленням роздивляється в альбомах зебру, кенгуру, панду та інших незвичайних тварин.

А ще у цьому відділі проводяться окремі екскурсії за казками народів світу. Під час таких екскурсій малюки знайомляться з найулюбленішими казками. Їм дуже подобаються їхні давні знайомі: Червона Шапочка, невгамовна Пеппі Довгапанчоха, гордовита Снігова Королева та Язиката Хвеська, які знаходяться майже за два кроки від них. І це не дивно - адже самі казкові герої розповідають про себе та багатьох інших персонажів, що живуть на книжкових полицях. Тому діти почувають себе ніби учасниками подій і усі разом весело мандрують залами Бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей