Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

На сцені Національної бібліотеки України для дітей з успіхом відбулася прем’єра вистави «Золотий ключик»

Ляльковий гурток «Оле-Лукойє» 29 жовтня представив читачам нову виставу за мотивами улюбленої казки Олексія Толстого «Золотий ключик, або Пригоди Буратіно». Керівник гуртка Алла Косач-Денисюк вирішила, що учасники студії цілком підготовлені до роботи над таким великим літературним матеріалом. На заняттях діти займалися сценічним рухом, хореографією, артикуляційною гімнастикою, тому на сцені вони трималися впевнено і вправно володіли лялькою. Яскраві костюми та декорації доповнили злагоджену роботу акторського ансамблю, а музичне оформлення довершило успіх прем’єрного показу. Актова зала була переповнена; серед глядачів були й дворічні малюки, дошкільнята, учні початкових класів, але глядачі дивилися уважно, не відволікаючись, а це означає – вистава сподобалася.

Повторний показ 30 жовтня об 11-00 на сцені актової зали Національної бібліотеки для дітей. Замовити відвідування вистави групою можна за телефоном (044) 400-39-83. Вхід вільний.

Оголошення:

Театральний гурток бібліотеки «Оле-Лукойє» продовжує набір акторів. У студії не вистачає хлопчиків, які зможуть проявити свій акторський талант в ролях Вовка, Дроворубів, Розбійників та інших героїв.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей