Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

29 листопада о 13-30 запрошуємо на презентацію
художньої виставки Злати Золотоноші
«Квіткова казка»

Злата Золотоноша – молода художниця-аматор, яка проживає в Києві.

Основна тематика картин Злати – квіти. У своїх полотнах автор намагається розкрити різнокольорову палітру життя людини через колір та квітку. Кожна картина пронизана своєю «нотою настрою» і несе свою емоційність. Яскравість, барвистість, рельєфність і колоритність картин привертає увагу.

Головна ідея творчості художниці – радість.

Виставка картин автора під назвою «Барви» була з успіхом представлена з 12 по 26 серпня 2013 року в Арт-кафе «5 кімнат» у Києві.

З 13 по 22 вересня цього року репродукції картин автора були представлені на щорічному мультидисциплінарному міжнародному фестивалі сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST.

З 10 по 30 вересня 2013 року в Національній парламентській бібліотеці України відбулася виставка художниці «Квіти надії».

Виставка «Квіткова казка», що експонується в Національній бібліотеці України для дітей, демонструє розмаїття різнобарвних квітів, які гармонічно об’єднуються однією ідеєю – прагненням до вічного щастя. Діти вірять в казки, які несуть добро і вчать нас цінувати прекрасне. Настав час і дорослим знов повірити у найкраще, зберігати щастя та радіти життю!

Місце проведення – фойє другого поверху бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей