Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

Звітно-виборча конференція громадської організації
«Українська асоціація працівників бібліотек для дітей»

15 листопада у приміщенні Центральної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка м. Києва відбулася звітно-виборча конференція громадської організації «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей». На конференцію прибуло 80 делегатів – працівників бібліотек для дітей із Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Івано-Франківської, Харківської, Херсонської областей, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської, АРК та м. Києва.

На зібрані були присутні почесні гості – Лариса Степанівна Нікіфоренко, начальник Управління стратегічного планування культурного розвитку та регіональної політики у сфері культури Міністерства культури України, члени правління громадської організації «Муніципальна ліга Києва» Олександр Вікторович Федоренко та Роман Петрович Смик, а також представник Міністерства юстиції України.

Відкрила конференцію президент Української асоціації працівників бібліотек для дітей, Герой України Анастасія Степанівна Кобзаренко. Спонсором проведення конференції виступив Олександр Федоренко. Він презентував нове видання «Український щорічник на 2014р» присвячене Тарасу Шевченку, яке видане спільно з Фондом М. Томенка "Рідна країна" та видавництвом "Веселка".

Зі звітними доповідями виступили президент Асоціації А. С. Кобзаренко, голова секції «Фахові комунікації та інноваційний, розвиток», директор Херсонської обласної бібліотеки для дітей А. І. Бардашевська, голова секції «Соціально-правовий захист», директор Донецької обласної бібліотеки для дітей ім. С. М. Кірова В. І. В’язова. В онлайн режимі відбулося спілкування з Л. А. Луговою, головою секції «Соціальне партнерство, розвиток структури та членства», директором Львівської обласної бібліотеки для дітей.

В ході конференції відбулося обговорення та затвердження нової редакції Статуту громадської організації «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей». Проект документу «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей. Стратегія — 2015» презентувала віце-президент Асоціації Н. І. Безручко.

У ході конференції пройшли вибори керівного складу Асоціації. В результаті оновлено склад віце-президентів, президії асоціації, ревізійної комісії. Переважною більшістю голосів президентом громадської організації «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей» обрано Миколу Павловича Зніщенка, генерального директора Київської обласної бібліотеки для дітей, заслуженого працівника культури України, кандидата історичних наук.

Бажаємо всім подальшої плідної роботи, нових творчих звершень, вагомих здобутків у справі збереження і розвитку бібліотек України для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей