Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

1 червня в День захисту дітей в Національній бібліотеці України для дітей відбулося свято, яким книгозбірня відкрила БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО

Коли сміється дитина – посміхається небо

От що значить – дитяче свято! Навіть дощик вирішив перепочити і з-за хмарини вийшло сонечко, щоб свято в Національній бібліотеці України для дітей відбулося! І це дуже вчасно – розпочиналося святкове дійство просто неба – на майданчику перед бібліотекою.

Відкрили свято юні барабанщиці урочистим маршем. І ті жителі мікрорайону, які нічого не знали про свято, одразу зрозуміли, що треба мерщій бігти до бібліотеки. Вони не пожалкували. Феєричний виступ барабанщиць дуже сподобався і маленьким, і дорослим. А малюкам найбільше сподобався фокусник – студент Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва. Того, що почалося далі не очікував ніхто – яскравий танцювальний флешмоб, підготовлений молодими бібліотекарями в костюмах казкових героїв став сюрпризом для читачів і навіть для бібліотекарів.

Після спільного танцю казкові персонажі запросили до урочистого відкриття свята генерального директора бібліотеки Аллу Іванівну Гордієнко та почесних гостей – Валентину Сергіївну Дзиганську, голову Всеукраїнської громадської організації "Жінки Батьківщини" у Шевченківському районі, Андрія Олександровича Савчука, директора державного спеціалізованого видавництва "ЮНІВЕРС".

Завершилася перша частина свята врученням перших ПАСПОРТІВ УЧАСНИКАМ програми літніх читань «Бібліотечне літо». А далі всі учасники свята вишикувалися в колону за барабанщицями і пройшли маршем навколо бібліотеки щоб відкрити ЛІТЕРАТУРНИЙ ДВОРИК. Генеральний директор разом з почесними гостями перерізали червону стрічку і під бій барабанів перші відвідувачі дворика стали його «обживати». У дворику проходили майстер-класи, бажаючих розмальовували аква-гримом. Діти з цікавістю розглядали експонати Ретро-музею, та радісно крутили ручки швейної машинки і клацали клавішами друкарської машинки.

У літературному дворику вже докладніше розказали про програму літніх читань, роздали схему заходів, які продовжили свято у бібліотеці: вистави «Рукавичка» і «Знаменитый оружейник», правовий квест, казкова плутанина, нагородження переможців конкурсу «Розмалюй краще від художника». До речі, за перший день літа для участі в програмі літніх читань зареєструвалося 25 читачів – саме стільки ПАСПОРТІВ УЧАСНИКА було видано на абонементах!

Свято завершилося, а БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО тільки розпочинається!
Приєднуйтеся!
 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей