Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Хто розмалював краще від художника ?

1 червня під час святкування Міжнародного Дня захисту дітей у відділі мистецтв відбулося нагородження переможців конкурсу розмальовок «Розмалюй краще від художника», ініціатором якого було видавництво «Час майстрів».

Бібліотека протягом року тісно співпрацювала з агентством: було проведено декілька спільних заходів з популяризації образотворчого мистецтва та літератури про нього.

Протягом травня понад 60 юних користувачів різного віку змагалися у відтворенні малюнку київського художника Віталія Кириченко своїми руками. Учасники мали не лише повторити за допомогою розмальовок картину художника, а й написати свою версію оповідання, адже за своїм малюнком художник написав оповідання «Звірина». Діти дуже старалися: розмальовували та придумували найрізноманітніші історії.

30 травня директор видавництва Олег Симоненко, художник Віталій Кириченко та бібліотекар відділу мистецтв визначили найкращих.

1 червня переможці отримали подарунки від самого художника, а решта учасників ласувала цукерками.

Цього ж дня Віталій Кириченко святкував свій день народження, тому юні конкурсанти не залишили його без подарунку – для нього прозвучала пісня «Сниться сон» у виконанні учасниці бібліотечного вокального гуртка «Перлинка».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей