Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

У Національній Бібліотеці України для дітей за сприяння посольства Іспанії в Україні 5 вересня 2014 року відбувся урочистий захід «Маленькі речі – великі дива» з нагоди початку навчального року та відкриття виставки іспанського ілюстратора та дизайнера Ісідро Ферера. Дизайнерська школа в Іспанії дуже потужна і відвідувачі бібліотеки тепер можуть долучитися до здобутків сучасної ілюстрації. Адже серед наших ще маленьких відвідувачів ростуть майбутні письменники, ілюстратори та художники.Виставка проходитиме з 5 по 19 вересня.




На святі були присутні начальник відділу бібліотек Міністерства культури України Марія Височанська, Надзвичайний та Повноважний посол Іспанії в Україні Херардо Анхель Бугайо Оттоне з дружиною Анною Берет та аташе з питань культури посольства Іспанії п. Тамара Сабала.




Учасниками свята були учні іспаномовних шкіл (№176, №64), які порадували наших гостей святковими виступами.

Зв’язки посольства Іспанії та Національної бібліотеки кожного року стають тіснішими. Ми раді, що посольство Іспанії допомагає інформувати наших відвідувачів про сучасність Іспанії – сонячної, радісної країни з величною історією. У 2012 році Національна бібліотека України для дітей отримала прекрасний подарунок: 218 іспаномовних сучасних книжок, які саме зараз популярні серед дітей та молоді Іспанії, а тепер і серед наших дітей. Минулого року проходив чудовий іспаномовний захід за участі іспанської письменниці та лірниці Анни Гарсії Кастеляно. Її виступ був веселим, надзвичайно цікавим та зрозумілим навіть для тих, хто не знає іспанську мову.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей