Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Бібліотечний народний театр-студія «Мрія» влаштував для читачів театралізоване свято «Чудеса за завісою» до 80-річчя від дня народження українського поета, прозаїка, драматурга Григорія Усача


Ведучі свята – учасниці театральної студії – розповіли глядачам про творчий доробок цього чудового письменника, який більшість своїх творів присвячував саме дітям. Григорій Усач писав також казки для лялькового театру. Його п'єси постійно входять до репертуару українських театрів ляльок. За сценаріями знято багато мультфільмів, один з яких – «Сонячний коровай» діти із задоволенням подивилися.

Головною подією свята стала прем’єра театральної студії «Мрія» – вистава «Учень чародія» за мотивами однойменної казки Григорія Усача. У новому сезоні оновлено склад молодшої групи театру, тому на сцені дебютувало одразу п’ять юних акторів. Але, не дивлячись на таку велику кількість дебютантів, вистава пройшла з успіхом. По закінченні свята маленьким глядачам запропонували за допомогою аплодисментів визначити кращих персонажів казки. Сталося неймовірне - сподобалися всі!

Художній керівник народного театру-студії «Мрія» – Світлана Костянтинівна Копйова. Більше про роботу студії можна дізнатися на сторінці сайту Бібліотеки.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей