УМКА     Про себе, країну і світ Русский
Українська

Випуск 1 - 2002















Агенство Новин "Сорока"

Презентація книги

      22 січня 2002 року у Державній бібліотеці України для дітей, що знаходиться на вулиці Баумана 60, проходила презентація книги, яку написав заступник голови Верховної Ради України Степан Богданович Гавриш "Маленькі історії про великі істини".
       Побачивши дітей, які не мають своєї домівки і не мають батьків, він вирішив написати цю книгу. І у ній він зобразив дітей, які живуть у різних країнах і як до них ставилися дорослі не так, як зараз, тому що зараз кожна дитина має свої права, але, нажаль, не всі діти їх знають.
       На першому поверсі висіли малюнки дітей, які були надіслані з різних регіонів України і діти зображали на них своїх ровесників, які не мали батьківської опіки, або навпаки. Директор бібліотеки Кобзаренко Анастасія Степанівна запросила в гості у бібліотеку поважних гостей - Давиденка Віктора Івановича - заступника голови з питань культури та освіти; Віктора Карпенка - координатора програм "ЮНІСЕФ"; Науменка Григорія Григоровича - заступник державного секретаря міністерства освіти України; Задворного Анатолія Михайловича - радника уповноваженого справами людини Верховної Ради, а також школи мікрорайону.
       Я з своїми друзями зробив невеличку екскурсію для гостей по бібліотеці. Після цього ми їх запросили у актовий зал і продемонстрували невеличкий концерт, який зіставили за книжкою Степана Богдановича Гавриша. Ну, а після цього дали гостям час для промови, щоб кожний трохи про себе розповів. Запрошені гості подарували книжки для поповнення полиць бібліотеки.
      Дуже було добре на цій урочистій презентації книги і нехай надалі вони проводяться.

Олексій Висоцький, Київ 


До початку розділу
До сторінки Державної бібліотеки України для дітей