Навколо світу за 40 хвилин

Опубліковано: 25 листопада 2013

22 листопада в Національній бібліотеці України для дітей відбулася віртуальна подорож «Навколо світу за 40 хвилин».В ній брали участь учні 6-А класу спеціалізованої школи м. Києва № 20.
Під час захоплюючої мандрівки континентами та країнами діти дізналися, що в США не можна придбати kinder surprise, англійська мова не є державною, а в Айдахо забороняється рибалити, сидячи на верблюді; саме в Африці були винайдені перші каналізаційні системи та на сучасній території Сахари займалися землеробством та скотарством; у північних містах Японії дороги та тротуари з підігрівом, а в будинках немає централізованого опалення і ще багато дивовижного.

В новому році планується цикл заходів «Навколо світу», під час яких ми зможемо дізнатися скільки часу необхідно для того, щоб одягнути кімоно, відвідати Ризький карнавал, побувати у Празькому граді 19 століття, поблукати по Брестській фортеці, дізнатися історію корінних американців та зробити прикраси у американському стилі власноруч!… Приєднуйся! Світ ближче, ніж ти думаєш!  


Коментарі