Дискусія "Традиційна їжа американців"

Опубліковано: 23 жовтня 2010

23 жовтня в інформаційному центрі «Вікно в Америку» в Національній бібліотеці України для дітей пройшла дискусія з учасниками гуртка «Лінгвіст» (12 чол.) « Традиційна їжа американців». Більшість учасників на початку дискусії були впевнені, що традиційна їжа американців – це фаст-фуд. Велась розмова про американські страви: індичка, чілі кон карне, барбекю; американські ресторани; традиційні страви іммігрантів у США, які збагатили національну кухню. Учасники дискусії дізнались про американських дієтологів і важливість ведення здорового способу життя.

Викликало здивовання той факт, що середньостатистичний американець з’їдає майже 60 хот-догів на рік, в США згідно етикету існує відмінний від європейського метод нарізання їжі, а корпорація Марс виробляє не лише шоколадні батончики, але й їжу для тварин.

Завдяки проведеній дискусії були розвінчані думки про те, що американці не вміють готувати і споживають лише бутерброди. В той самий час учасники дискусії зрозуміли, що потрібно їсти лише здорову їжу, адже «Ми є тим, що ми їмо».


Коментарі