Екологічний квест «Земля на долоні»

Опубліковано: 29 червня 2016

  

Що відбудеться, якщо наша блакитна планета Земля почне тьмяніти, покриватися брудом та сміттям? Що робити, як із цим боротися, чи можемо ми змінити ситуацію та що залежить безпосередньо від нас самих? Ось на такі глобальні питання спробували знайти відповіді наші відвідувачі — учасники екологічного квесту «Земля на долоні», який відбувся у Національній бібліотеці України для дітей у центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». Діти взяли участь у грі-вікторині, продемонструвавши свої знання з основ екології, дізналися про стан довкілля в нашій країні, обговорили як шанувати природу, бережливо ставитися до навколишнього середовища.

     Наш постійний читач Юрій розказав про один із Національних парків США – «Секвоя» в Каліфорнії, який він відвідав цього року з батьками. Його вразили гігантські вічнозелені секвої, які виростають до 95 метрів, а живуть до 4000 років (наприклад, дeрeво «Гeнeрaл Шeрмaн»). Зaвдяки значній роботі, cпрямoвaній нa збeрeжeння прирoднoгo ceрeдoвищa парку, вiдвiдувaчi мoжуть бaчити ці природні дива.

Всі учасники квесту отримали призи та взяли участь у майстер-класі, під час якого кожний на згадку про зустріч зробив із природних матеріалів комаху «сонечко».


Коментарі