Переможці конкурсу Write On! Ukraine у Національній бібліотеці України для дітей

Опубліковано: 21 травня 2019

 Національна бібліотека України для дітей у співпраці з Корпусом Миру в Україні провела конкурс творчого письма англійською мовою для учнів 6-11 класів, який відбувся 15 лютого у межах роботи Центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», що працює при відділі документів іноземними мовами.

       Читачі бібліотеки отримали можливість удосконалити навички креативного письма, попрактикуватися в англійській мові та письмі на задану тему і долучитися до міжнародного проекту, який проходить у Грузії, Вірменії, Молдові, Болгарії, Монголії, Албанії та Камбоджі, тому здобув назву «Писемна Олімпіада».

       Кожен учасник-читач бібліотеки отримав сертифікат про участь у конкурсі від обласного координатора, учасниці програми Корпусу Миру Джессіки Бесснер.

       Журі, до складу якого увійшли працівники Національної бібліотеки України для дітей, волонтер Корпусу Миру Джессіка Бесснер та учасниця програми лідерства «Вікон в Америку» Роксоляна Орищин, визначило переможців місцевого рівня:

       Кротюк Анастасія (6-в кл., гімназія №172 «Нивки»),

       Кухаренко Ілля (7-а кл., спеціалізована школа №28),

       Чеботар Марія (8-а кл., спеціалізована школа №28),

       Гуменна Варвара (9-б кл., гімназія №172 «Нивки»),

       Король Вероніка (10-б кл., гімназія №172 «Нивки»),

       Межевич Анна (11-б кл., гімназія №172 «Нивки»).

       Роботи переможців переходять на обласний етап конкурсу.

 

       Дякуємо учням гімназії мови №172 «Нивки», спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням англійської №28 та №135 за участь у конкурсі.


Коментарі