PRO-космос: Beyond the Terra

Опубліковано: 30 січня 2020

 Ось уже 21 рік, як можливе життя за межами планети Земля, і це не є фантастикою.

       Певно, ви запитаєте, як це можливо? Знайомтесь із найвидатнішим та найдорожчим творінням інженерної думки — Міжнародною космічною станцією! Зусиллями понад 14 країн вона з’явилася на орбіті Землі у 1998 році й досі працює щохвилини, облітаючи навколо Землі 16 разів на добу.

 

       10 вересня в НБУ для дітей відбулося заняття нової астрономічної лабораторії «PRO-космос», на якому юні астронавти дізнавалися історію створення найгеніальнішої споруди аерокосмічного будівництва ХХ століття та вражаючі характеристики МКС. Наприклад, маса Міжнародної космічної станції становить майже 415 тонн, а швидкість, з якою вона рухається земною орбітою, — 27700 км/год.!

       Хочеш знати ще більше про життя на борту Міжнародної космічної станції? Тоді мерщій записуйся до астрономічної лабораторії, адже в нашій команді залишилося усього декілька місць!

       Нагадуємо, що гурток працює щовівторка о 15:30 у відділі документів іноземними мовами.

       Заявки на участь у нашій космічній програмі потрібно відправляти на пошту nastasijatkachenko@gmail.com вказавши наступні дані: прізвище, ім’я дитини, вік та телефон батьків або записатися у відділі документів іноземними мовами.


Коментарі