"США в мініатюрі" на сцені бібліотеки

Опубліковано: 25 жовтня 2012

В інтерактивному форматі відбулася вистава-квест "США в мініатюрі" . Техас, Аляска, Гаваї, Вашингтон та Нью-Йорк... все це ми побачили, почули і ... повеселилися.

Гавайська гра "Лімбо", перетягування канату техасцями та індіанцями, "рибалка" на Алясці.... все це відбувалося на сцені Національної бібліотеки України для дітей. Карколомний брейк-данс виконали учасники хореографічної студії "Креатив" під керівництвом Ірини Писаренко та Владислава Штефко. Все це супроводжувалося переглядом відео та слайд-презентацій про Нью-Йорк, Вашингтон, Техас, Аляску та Гаваї. Наші актори приміряли по декілька образів і ми впевнені, що їм сподобалось бути магістрами, гавайцями, техасцями, індіанцями, жителями Аляски та справжнісінькою Леді Свободою - ведучою шоу.

Захід буде освітлений Національною радіокомпанією України в інформаційно-пізнавальній програмі для школярів "Школяда"

Відео для тих, хто хоче згадати про цю чудесну зустріч, а також для тих, хто прийде до нас наступного разу: www.youtube.com/watch  

А також фото!

 

 

 

  


Коментарі

Anya

Мило было)))
Anya

Раньше я тут тоже выступала, я была женой Колумба, темма была не такой веселой. А сейчас я работаю) некогда выступать
Маша

круто было ха ха )
Olja

It was so interesting)))I haven't even expected so great organisation. It was a wonderful and exciting trip.Thank's a lot.
Настя

Не знала, що тут так весело.Наступного разу обов"зково прийду.
Nik1912

ВАУ КЛАС ВІДПАД,І ТАНЦІ І СПІВИ І ПРЕЗЕНТАЦІЇ
alexx

Побільше таких крутих квестів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Innysya

А мені більше відео і слайди сподобалися
Настя

А наступного разу коли такий захід?Скажіть, будь-ласка.
Бібліотекар

В березні плануємо покращити (додати ще акторів, зробити нові конкурси) і повторити :) А в нашому центрі відбуваються інформаційно-ігрові заходи кожного місяця. Слідкуйте за календарем на сайті бібліотеки (Рубрика:Масові заходи)
Анна

Очень понравились фото и видео! Буду следить за новостями!
Настя

Буду слідкувати.Дякую.