Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Вперед до мрії із єнотиком Бо!

           Психологи стверджують, що свої мрії необхідно малювати, уявляти здійсненими, і тоді неодмінно ви досягнете бажаного. Саме так і зробив головний герой – єнотик Бо, персонаж книги Ірини Лазуткіної «Єнотик Бо і повітряна куля». Чи вдалося йому здійснити свою мрію, сьогодні розповіла другокласникам однієї із київських шкіл сама авторка – журналістка, дитяча письменниця, член льотного екіпажу на Чемпіонаті України з повітроплавання, лауреат Гран-прі фестивалю буктрейлерів «Book fashion» за найкращий сценарій Ірина Лазуткіна.


           Письменниця розповіла дітям про своє захоплення польотами на повітряній кулі, про різні небезпечні ситуації, які з нею траплялися, та показала прилади, якими користуються повітроплавці. Виявляється, єнотик Бо і є в якісь мірі прототипом пані Ірини. Авторка зачитала найцікавіші уривки свого твору та вперше саме у нашій бібліотеці презентувала дітям продовження книги «Єнотик Бо і дивний-дивний сніг», в якій єнотик та його друзі вирішили встановити рекорд, перелетівши море на повітряній кулі.

           Чи вдалося друзям встановити рекорд, виготовити для сніжинців хмаринковий зефір, знайти господиню Коті і розгадати таємницю дивного-дивного снігу? Нам і самим ще це невідомо, бо тільки щойно отримали цю чудову книжечку. Запрошуємо і вас до читання та бажаємо здійснення всіх мрій!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей