Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Корабель читання для сімейного єднання

           У неділю, 12 грудня, в рамках родинного проєкту «Корабель читання для сімейного єднання» в актовій залі нашої бібліотеки відбувся перегляд вистави Катерини Пенькової «Покидьки» від театральної студії «Зоряні діти».

           П'єса створена в сучасному жанрі роуд-муві про несправедливу і безжальну систему утилізації та міське сміттєзвалище суворого режиму, про кайдани з алюмінієвих банок і засуджених Кульку, Соломинку та Правий Оксфорд, які хочуть щось змінити за одну малесеньку мить до настання вічності. Наші глядачі мали змогу поринути в атмосферу пригод та цікавих перипетій головних героїв п’єси, які вдало зіграли юні актори театральної студії «Зоряні діти».

           Крім дітей, на перегляд вистави завітали і дорослі гості бібліотеки, зокрема дитячий письменник, журналіст Сергій Товстенко з родиною. Нам дуже приємно, що завдяки проєкту наші читачі мають змогу цікаво та змістовно провести своє дозвілля, свій вихідний у стінах нашої бібліотеки.

           До наступних зустрічей у новому році!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей