Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Дітям на втіху Миколай іде по світу!

           Зимовий період – найулюбленіший час більшості дітей! Чому? Бо саме взимку – найбільше свят і омріяних подарунків – іграшок та солодощів! А починаються зимові свята з Дня Святого Миколая, який, згідно з повір’ям, у ніч на 19 грудня кладе під подушку солодощі та подарунки слухняним дітям. Звідки пішла така традиція? Існував Миколай насправді чи це просто персонаж із красивої легенди?

           16 грудня під час мультимедійної мандрівки «Дітям на втіху Миколай іде по світу!» першокласники однієї із київських шкіл отримали відповіді на ці запитання від пані Зими та Бабусі-Ягусі, а ще почули легенду про добрі справи Святого Миколая та переглянули мультфільм про те, як він читає листи-побажання та готує подарунки слухняним діткам.

           Бабуся-Ягуся перевірила учнів на кмітливість, спритність, запропонувавши їм розгадати загадки та взяти участь у різних рухливих іграх. Не оминули головні герої свята книжкову виставку і запропонували діткам почитати вголос уривки книжок про зимові свята. За активність та ерудованість кожна дитина отримала в подарунок примірник журналу «Малюк Котя».

           Щиро вітаємо всіх читачів бібліотеки із прийдешнім Днем Святого Миколая! Нехай Чудотворець принесе у ваші домівки мир, добро, радість, розуміння і солодкі подарунки!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей