Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Таємна експедиція Україною

           Ні для кого не секрет, що усі люди люблять подорожувати. Але більшість відвідує іноземні міста, не знаючи, що у нас в Україні є безліч дивовижних місць, які варто побачити. Бібліотекарів це надихнуло на створення програми «100% Україна», де ми розповідаємо, рекламуємо, знайомимо наших читачів із прекрасною, надзвичайно цікавою, загадковою і неймовірно гарною Україною.

           21 грудня бібліотекарі у рамках програми підготували для п’ятикласників гру-змагання «Таємна експедиція Україною». Читачі поділилися на команди і відправилися «мандрувати» по різноманітних локаціях. На зупинках вони отримували цікаві завдання, для виконання яких потрібно було проявити кмітливість, знання історії України, її символів, традицій, фольклору тощо. За правильні відповіді команди отримували частинки вислову про Україну.

           Наприкінці квесту діти склали прислів’я, розташувавши частини вислову у вірному порядку, та дізналися, за що ж так люблять Україну. Усі учасники квесту були активними та за участь отримали солодкі призи.

           Гарним доповненням заходу стала тематична книжкова виставка.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей