Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Вікторина «Прапори світу»

       У світі багато держав, і кожна з них має власний прапор. Мешканці будь-якої країни пишаються своїм прапором, бо він є одним із найважливіших символів держави та уособлює її історію. Кольори, які прикрашають прапори світу, символізують єдність народу та пояснюють головні принади тієї чи іншої країни. Деякі держави мають на своєму прапорі зображення одного з національних надбань. Прапори усього світу дають можливість зрозуміти, наскільки ми різні, та якщо заглибитися у вивчення символіки кожної окремої країни, можна знайти безліч спільних рис.

       Чи багато ви знаєте прапорів інших держав? До Дня Державного прапора України на Фейсбук-сторінці Національної бібліотеки України для дітей ми підготували онлайн-вікторину «Прапори світу». На її питання вже відповіли найактивніші читачі нашої бібліотеки. Пропонуємо і вам перевірити свої знання, а також дізнатися більше про різні країни та їхні прапори. Готові?

       Тоді переходьте за посиланням

       Після проходження вікторини можна переглянути свій результат та дізнатися правильні відповіді.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей