Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Репер Невідомський із Бучі заспіває про болюче…

     18 листопада о 14.00 в укритті бібліотеки звучатимуть поРЕПані вірші від поета та репмузиканта з міста Бучі, лідера проєктів «Апокриф» та «Пуританин», творця гостросоціального репу та «РЕПу для ЗНО» Міхи Невідомського.


Нам дали тіло напрокат                    Але скарби не на землі —

І трішки дали часу,                             Вони лише на небі…

А хтось гребе усе підряд                    Ми тут на мить, коротку мить;

І хоче все й відразу…                         Ми на снігу портрети…

     Його творчість наповнена любов'ю та глибоким змістом. А сам Міха підкуповує своєю щирістю, відвертістю та правдивістю. Бібліотекар та організатор масових заходів за освітою Міха Невідомський усе ж таки обрав творчість, завдяки якій виконує пісні не лише на власні вірші, а і на поезію українських класиків. В арсеналі Невідомського вже безліч композицій, що дали нове життя творчості Тараса Шевченка, Ліни Костенко та Василя Стуса.

     Міха Невідомський із 2012 року спільно з вокалісткою Юлією Шатило випускає альбоми і відеокліпи як на власні пісні, так і на поезію класиків. Також проводить тематичні уроки у школах. У 2014 році «Апокриф» Невідомського отримав звання фіналістів фестивалю «Червона Рута». 2017 року гурт брав участь у національному відборі на Євробачення - 2017 з піснею «Не закохуйся в обличчя» на слова Богдана Ступки. Також гурт створив, окрім проєкту «поРЕПані вірші», проєкт «Реп до ЗНО», в рамках якого вірші українських поетів, які входять до програми ЗНО, виконуються репом.

Тож  будь  людиною  і  все;

А  інше  –  то  лиш  попіл…

Від  смерті  не  спасе  земне  –

Душа  сильніша  плоті… (Міха Невідомський)

     Тільки тверезий реп, тільки активний спосіб життя і тільки здоровий глузд від музиканта з активною громадянською позицією. До зустрічі вже цієї п’ятниці на «Музичній платформі: Слухай своє».

#музичнаплатформа #слухайсвоє

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей