Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Велике книжкове ПРОМО «Непереможна і єдина читацька Україна» відбудеться 27 березня о 12:00

     27 березня у Національній бібліотеці України для дітей відбудеться святкова подія – велике Книжкове ПРОМО «Непереможна і єдина читацька Україна», що дасть старт Всеукраїнському тижню дитячого читання – 2023. Цього дня в гості до читачів завітає безліч гостей: автори книжок – письменники, ілюстратори, видавці, артисти, промоутери читання – книжкові блогери, а також почесні гості з Міністерства культура та інформаційної політики України, громадські діячі, депутати тощо.

     Бібліотекарі підготували насичену програму, у якій кожен віднайде заняття собі до смаку. Під час урочистого відкриття свята відбудеться визначна подія року для усіх, хто дотичний до створення дитячих книжок, а саме – нагородження лауреатів Почесного списку ІВВY — 2022. ІВВY – це Міжнародна організація дитячої та юнацької книги, дійсним членом якої є Україна. Під час урочистостей присутні в залі зможуть стати учасниками мініконференції «Письменник-читач». Тож готуйте свої запитання!

     Потому читачів запросять до відділів бібліотеки, де можна буде стати учасником «Читацьких забаганок». А пропозицій вдосталь:

     • Відкрий бібліотеку друзям! Квест-подорож для нових читачів.

     • Книжкова фортуна. Бібліолотерея.

     • Письменники — люди нестандартні. Літературна візитівка.

     • Бібліоігротека. Сімейний турнір.

     • Бібліотека-привид. Бібліотечна квест-кімната.

     • Майстер-клас від Biblio-ART-майстерні.

     • Книжечка до чаю. Літературно-чайна дегустація за книгою Олександри Орлової «Чарівне горнятко».

     • Зебра читає — малят розважає. Ігровий двіж.

     • Вгамуй читацькі інтереси. Шукалочка.

     • LEGOLAND. Книжково-ігровий простір.

     • Мова моя співуча, ніжна і квітуча. Інтерактивна експозиція.

     Діти від 7 до 12 років, які під час весняних канікул будуть відвідувати бібліотеку, зможуть стати учасниками читацьких перегонів КнигоTIME. 27 березня можна зареєструватися у грі та отримати картку учасника з розкладом щоденних подій. Докладніше про події весняних читань можна дізнатися на сторінці «Героїчні історії для дітей і про дітей. КнигоМІСТ» або у бібліотекаря.

     2 квітня о 12.00 (ІІ поверх, фоє) — офіційне закриття Всеукраїнського тижня дитячого читання «Історії доби непереможних». Книжковий фестиваль. Нагородження письменника-лауреата другої Всеукраїнської літературної премії ім. Всеволода Нестайка.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей