Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Ситдаун з Кирилом Булкіним» у бібліотечному проєкті BLOGPOST

     6 квітня напередодні Великодніх свят відбулася зустріч із блогером Кирилом Булкіним у бібліотечному проєкті BLOGPOST. Гість завітав не один, а зі своєю донькою, яка має новітню професію лікарняного клоуна.

     Відомий актор, журналіст, бард, публіцист, теле- та радіоведучий, культурний діяч, а відтепер і блогер, який веде свій YouTube-канал «Ситдаун з Кирилом Булкіним», виступав на зустрічі зі школярами з авторськими усними оповіданнями «Симфонія», «Найкращий шкільний мітинг», «Козинські зірки». Забавною та вкрай дотепною була розповідь «Зафуричина» від імені одного з героїв, зліплених відомою керамісткою Ольгою Рапай, яка написана вигаданою мовою і викликала усмішки глядачів. Також Кирило Булкін заворожив публіку своїми піснями «Ворог», «На моїй землі», «Воєнна весна», які звучали у контексті сьогодення і були пронизані відлунням війни.

     Як професійний журналіст, хоча і в минулому, Кирило Булкін поділився особливостями професії і наголосив на тому, що журналістська діяльність потребує максимальної правди, відвертості та віддачі, інакше є спокуса продатися і працювати лише на замовлення та в угоду певним особам, які мають нечисті наміри.

     Це зрозуміло, скажете ви, а до чого ж тут блогерство? До того, що свій YouTube-канал «Ситдаун з Кирилом Булкіним» герой заходу створив відносно недавно – в 2021 році, і почав, завдяки своєму акторському, бардівському, журналістському, життєвому, якщо хочете, досвіду висвітлювати на каналі найкращі взірці української поезії та прози, співати авторські, і не тільки, пісні з передмовами, у яких ділиться сокровенними історіями створення та проблематики тої чи іншої пісні; брати інтерв’ю у визначних діячів мистецтва та культури; проводити духовні читання та розказувати усні оповідання. І це ще не весь перелік рубрик каналу блогера Кирила Булкіна. Тож зазирніть у велич премудрості людської, подивіться цей канал і самі все зрозумієте.

     Всі охочі залюбки сфотографувалися із Кирилом Булкіним й висловили слова вдячності та поваги за те, що він займається не розважанням лише своєї аудиторії, а цілеспрямованим духовним вихованням.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей