Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
В об’єктиві – Київ

     Уже традиційно в останню неділю травня в Україні відзначається день Києва. Наше місто вільним зустрічає свій 1541-й день народження, завдячуючи мужнім захисникам. Уперше його святкували у 1982 році, коли місту виповнилося 1500 років. Серце України, місто парків, колиска цивілізації східних слов’ян, — це тільки невеличка частка епітетів, які використовують, розповідаючи про Київ.

     Тижня не вистачить, аби обійти пам’ятки, оцінити всі принади Києва, — настільки багата й різноманітна українська столиця. І сьогодні у читальній залі відділу обслуговування дітей дошкільного і молодшого віку маленькі відвідувачі нашої бібліотеки здійснили онлайн-екскурсію чарівним містом, де «грає море зелене» і пишно цвітуть каштани, де шумлять Дніпрові кручі. Діти пригадали засновників міста, а також дізналися про цікаві місця старого Подолу, переглянули фільм про те, як виглядає місто з висоти пташиного польоту.

     Особливо привернула увагу дітей виставка книг про Київ. А найбільше — «Київські казки» Зірки Мензатюк, до якої увійшли твори, присвячені Києву. І на завершення усі разом заспівали ліричну пісню «Києве мій» — офіційний гімн Києва.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей