Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Тату, татусю, до тебе горнуся!

     День батька – щорічне свято на честь татусів, яке святкують у більшості країн світу. В Україні День батька відзначається в третю неділю червня.

     День батька — це свято поваги та вдячності всім татусям, які піклуються про своїх дітей. У цей день татусі з усього світу отримують привітання, квіти та подарунки від своїх люблячих дітей.

     Уже два роки поспіль День батька Україна відзначає в умовах повномасштабної війни. В цей святковий сонячний день ми шлемо найщиріші вітання нашим дорогим татам! Святкування відбудеться для кожного по-особливому: багато хто не зможе привітати своїх татусів особисто. Через війну тисячі українських родин залишилися розділеними – чи то через вимушену міграцію, чи то чоловіки воюють на фронтах України. Чоловіки були вимушені залишити своїх дітей, щоб піти захищати нашу країну, аби їхні діти могли жити в мирній вільній та сильній Україні. Неймовірно важко підібрати слова подяки, тому у пригоді вам стануть книги, які є у фондах нашої бібліотеки із віршами татусям та прозовими творами про наших найрідніших.

     З Днем батька вас, дорогі наші татусі! Повертайтеся живими і здоровими! Ми чекаємо на вас!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей