Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Коли зникають фарби. Виставка графічних робіт Володимира Реброва


     З нагоди дня Конституції у виставковій залі Національної бібліотеки України для дітей з 26 червня по 31 липня експонується виставка графічних робіт художника Володимира Реброва «Коли зникають фарби».

      Талановитий художник Володимир Ребров змальовує війну у своїх дивовижних портретах олівцем. Перші картини Володимир Ребров створив ще на початку повномасштабного вторгнення, під звуки сирен, перебуваючи в укритті під час обстрілів. Прямуючи у сховище, Володимир узяв з собою блокнот і олівець – це був підсвідома потреба виражати свої почуття на папері.

      І це рішення стало першим кроком до власної виставки. Нині в доробку Володимира Реброва понад 200 робіт – це графіка виконана простим олівцем, але з жовто-блакитними акцентами. Малюнки вражають майстерністю, приваблюють глибоким емоційним наповненням, в них зібрана вся біль, відвага, гнів та гордість українського народу, краса та любов до рідної України.

      Варто зазначити, що графічні роботи Володимира Реброва репрезентовані в художньому альбомі «Війна очима українського художника». Цей альбом доповнений поетичними творами українських літераторів. Він став своєрідним щоденником воєнних подій.

      Презентація художньої виставки «Коли зникають фарби» та альбому «Війна очима українського художника» за участі автора відбудеться 28 червня о 14:00. Запрошуємо усіх бажаючих!




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей