Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бібліокешинг на Книжковому Арсеналі-2023

Бібліокешинг. Інтерактивні книжкові пригоди за мотивами нових книг
від Національної бібліотеки України для дітей
на ХІ Книжковому Арсеналі

     Попри воєнний стан довгоочікувана книжкова подія, яка об’єднує усіх шанувальників книг та читання, – Міжнародний фестиваль «ХІ Книжковий Арсенал-2023» – відбулася. Національна бібліотека України для дітей традиційно стала учасником масштабної програми фестивалю для/про дітей і підлітків і підготувала для маленьких книголюбів книжковий івент – Бібліокешинг.
Інтерактивні книжкові пригоди за мотивами нових книг, під час якого познайомила із зовсім новими книжками, ще гаряченькими, які вийшли друком торік і точно були представлені на ярмарку.

     До початку великої книжкової гри було презентовано пісню-маніфест про різновиди бібліотек України і звісно ж – Національну бібліотеку України для дітей.

     Долучилися до пошуку скарбів діти від 6 до 10 років, які, аби стати частиною однієї з команд, пройшли експертний відбір. Відповідаючи на прості, а подекуди складні запитання, учасникам довелося не тільки добре орієнтуватися у народних казках а й знати літературні новинки та пізнавати письменників. Так, наприклад, у другому завданні «Хто Я?» підказкою учаснику команди «Капібари», якому потрібно було вгадати, який він письменник, стало те, що напередодні гравець побував на зустрічі з Іваном Андрусяком і добре знав його в обличчя.

     Складнощі викликали в учасників підготовка та виступ з промоцією до обраної ними книги. Проте це завдання допомогло дітям познайомитися з асортиментом книжкових новинок та обрати на книжковому ярмарку вподобані ними книги.

     Між командами «Київ» та «Капібари» розгорівся справжній книжковий батл у завданнях «Бук-шоп для знавців» та «Промоутери читання», тож за результатами 4 завдань з відривом всього в один бал перемогла команда «Капібари», яка й отримала конверт з підказкою в пошуку скарбів.

     Звісно, не обійшлося без сліз, однак подарунки та книжковий скарб, який підготувала бібліотека, швидко поліпшили настрій решти учасників.
Чудова атмосфера Книжкового Арсеналу вкотре довела, що ми – країна незламних і сильних людей,які вміють жити в моменті і виховувати розумне та читаюче покоління маленьких українців.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей