Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

З любов’ю до України

       З нагоди головних державних свят нашої країни – Дня прапора та Дня Незалежності України – у відділі мистецтв відбулася музична година «Найкращі пісні незалежності» та майстерка «Синьо-жовтий диво-птах» із виготовлення синьо-жовтого стягу – одного з символів незалежності нашої держави, до яких із задоволенням долучилися читачі, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави.

       Під час заходу діти пригадали нелегкий процес державотворення України, дізналися історію створення нашого прапора, згадали ще й інші державні та народні символи країни, переглянули мультфільм «Моя країна – Україна» та відео «День Державного прапора України», а ще насолодилися прослуховуванням музичних композицій «Найкращі пісні незалежності»: «Ой у лузі червона калина», «Україна» та «Червоний вітер» Тараса Петриненка, пісні «Оберіг», «Незалежність», які виконують сучасні співаки, та дізналися історію створення деяких пісень. Читачка бібліотеки Юліана Грудініна майстерно заспівала пісні «Молитва за Україну» та «Ой у лузі червона калина». А маленькі любителі творчості під час майстерки «Синьо-жовтий диво-птах» виготовили чудові листівки з картону та кольорового паперу, на яких зобразили прапор України.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей