Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Хочу стати блогером! Школа блогерів бере свій старт у бібліотеці

       Сучасні технології все більше і більше огортають наше життя та життя наших дітей цифровим павутинням. Заборонити дітям у сучасному світі користуватися інтернетом майже неможливо, та, мабуть, і не дуже правильно. Але ми можемо навчити дітей використовувати всі можливі інтернет-ресурси правильно, з користю та розумом.

       Для чого? З чого почати? Як розвивати канал і де шукати свою аудиторію? Як розказати про книгу, щоб її захотіли прочитати? Відео чи картинка із текстом? Про все це ви почуєте під час циклу зустрічей у рамках мінікурсу «Хочу стати блогером!», який пройде з 18 по 29 вересня у Національній бібліотеці України для дітей.

       Упродовж двох тижнів для дітей та підлітків віком від 10 до 14 років буде проведено 4 заняття на тему: «Власний контент у соціальних мережах. Правила створення та просування». За цей час діти отримають теоретичні знання та паралельно з цим закріплять вивчений матеріал на практиці. Дізнаються про найголовніші тонкощі роботи блогера, які надалі зможуть використовувати для створення та поширення власного контенту серед користувачів соціальних мереж. Після завершення чотирьох занять учасники отримають сертифікати про проходження мінікурсу.

       Перші зустрічі курсу відбудуться:

       - 19 вересня/13.00 за участі книжкової блогерки, літературної редакторки Лілії Куліковської

       - 22 вересня/13.00 за участі телеведучого, блогера Сергія Степанюка.

       Всі бажаючі також зможуть долучитися онлайн до події, яка буде транслюватися на бібліотечному ютюб-каналі

       Курс реалізується БО «Благодійний фонд розвитку НБУ для дітей» за підтримки Meet and Code, Amazon, SAP, TechSoup Europeспільно з партнером в Україні Ресурсним центром ГУРТ

       Хештеги партнерів: #MeetAndCode, #codeEU, #DigitalSkills4All, #amazonfutureengineer, #SAP4Good, #GURT4Code4

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей