Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Казка про єдиноріжка

       11 жовтня у рамках літературно-пошукового проєкту «Нові книги – нові відкриття» в читальний зал відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку завітала юна письменниця Поліна Луценко, яка презентувала читачам свою першу книжку – «Казка про єдиноріжка».

       12-річна дівчинка в квітні минулого року разом із батьками переїхала із окупованого Енергодару до Києва, залишивши рідну домівку та друзів. Та в нашому місті вона також веде активне життя, займається творчістю, бере участь у паралімпійських змаганнях і має багато творчих задумів.

       Полінка поспілкувалася із читачами, розповівши про те, як і коли в неї виникла ідея написання казок та дала відповіді на численні запитання гостей. Виявляється, що для того, щоб стати письменником, не обов’язково чекати дорослого віку, а вже в дитинстві можна втілювати свої мрії і навіть (звісно ж, з допомогою дорослих) видати книгу.

       Розповідь Полінки надихнула багатьох учнів на створення своїх цікавих неймовірних історій. Отож, не бійтеся мріяти, творити та досягати своєї мети!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей