Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Як подолати агресію

       Як побороти агресію та гнів і швидко заспокоїтись? Як подолати ці почуття у дитини? Саме на такі запитання отримали відповіді батьки на недільному «Кораблі читання для сімейного єднання» від доцента кафедри дошкільної та початкової освіти ІППО Київського університету ім. Бориса Грінченка, кандидата психологічних наук Галини Смольнікової.

       «У тій певній мірі агресію проявляє кожен, особливо зараз, і не завжди вона буває обґрунтована об'єктивними обставинами. Добре, коли після гніву вдається усвідомити, що погарячкував. Але зробленого і сказаного вже не повернути», – розповіла психологиня. Як контролювати дитячий гнів, щоб не нашкодити, як навчитися його розуміти та трансформувати – про все це розповіла батькам наша гостя і на прикладі цікавих психологічних ігор допомогла присутнім зрозуміти основи ментальної рівноваги.

       Дитячі істерики – це серйозне випробування як для батьків, так і для самих дітей. Агресію неможливо повністю виключити з життя людини, однак її можна вгамувати. Разом із фахівцями ми спробуємо допомагати батькам у вирішенні цієї проблеми на наступних зустрічах родинного проєкту «Корабель читання для сімейного єднання».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей