Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Геловін по-українськи

       Римована осінь у нашій бібліотеці завершилася феєричним «Фестивалем гарбузиків»! Це було справжнє казкове святкування, адже дітлахи прийшли в чарівних геловінських костюмах та принесли з собою велику кількість смаколиків.

       Принцеса Гарбузів роздала усім учасникам чарівні наліпки, а Відьмочка трохи полякала дітлахів своєю мітлою, веселунка Пеппі Довгапанчоха прочитала жартівливу казку про Відьму-пустунку.

       Далі розділившись на декілька груп, дітлахи трохи помандрували бібліотекою. Вони малювали геловінські гарбузики, страшенно гарних привідів та кажанчиків на інтерактивному столі разом із незрівняною Бджілкою Жу-жу. А ще робили паперові гарбузики з Панночкою, шукали казкових персонажів та слухали страхітливу історію про Джека-Ліхтаря від якого отримали зовсім «не страшні» передбачення.

       Після цього всі діти зустрілися із Капелюшником та Пеппі, які навчили їх танцювати святковий флешмоб, що запалив усіх енергією та радістю. Звісно ж, не обійшлося без показу костюмів! Дітки замаскувалися під усілякі гарбузики, відьмочок, кажанів та привидів. Були навіть костюми Авокадо, Кіцуне та Дев’ятихвостого Лиса.

       На завершення всі розділили свої смаколики та отримали маленькі подарунки від наших казкових героїв! Святкування було неймовірно чарівним та надзвичайно веселим.

       Дякуємо всім, хто долучився до нас та розділив це незабутнє свято!

       #ГеловінУБібліотеці    #РимованаОсінь    #Осіньізбібліотекою    #ФестивальГарбузиків

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей