Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Таємна кімната» (квест за мотивами книжок про Гаррі Поттера)

       Чи любите ви історії про магію та чарівні світи так, як люблять їх ваші діти? Чи багато ви знаєте про чарівний світ Гаррі Поттера, який уже понад чверть століття захоплює не тільки дитячу, але і дорослу аудиторію? Ми вирішили перевірити, наскільки добре наші читачі, які вважають себе фанатами цієї історії, знайомі не лише з фільмом, але найголовніше – із книгою «про хлопчика, який вижив». Ми влаштували справжній квест для прихильників під назвою «Таємна кімната».

       Учасники квесту підготувалися до цієї зустрічі. Дехто навіть прийшов у справжній формі факультету Гріфіндор! Розпочавши наш квест із перегляду епізоду першого фільму «Гаррі Поттер та філософський камінь» мовою оригіналу, в якому Гаррі відвідує Алею Діагон, ми поставили запитання, на яке наші юні фанати не одразу змогли відповісти: «Який момент із книги, під час візиту до Алеї Діагон, режисери фільму вилучили взагалі та перенесли на декілька епізодів уперед?».

       Після цього учасники продовжили проходження квесту: вони шукали заховані яйця драконів, грали в гру Dobble Harry Potter, шукали підказки у книжках, усі разом намагалися отримати перемогу під час партії у магічні шахи!

       У результаті кмітливої та злагодженої роботи прихильники чарівного світу отримали всі частини карти, склали її та розгадали зашифроване послання!

       Але, як виявилося, не всі учасники квесту знають історію про Гаррі Поттера. До нас прийшли і такі діти, які ще ніколи про нього не читали та не дивилися жодного разу фільм. Але! Неймовірні емоції, захопливі завдання та відмінний результат спонукали наших читачів до прочитання цієї серії книг!

       Завітайте до нашої бібліотеки, щоб поринути в атмосферу чарів та зіграти партію у шахи.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей