Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Дитячий театр анімації «Уявляндія»

       Запрошуємо дітей шкільного віку до театру анімації. Театр анімації – це магічний світ, де оживають герої книг, предмети, вигадані істоти...

       Під час навчання ви познайомитесь із різними напрямами цього мистецтва: театром ляльок, театром тіней, театром об’єкта, маскою. У нашому театрі ви зможете стати акторами-лялькарями.

       На заняттях ми будемо у ігровій формі робити вправи на розвиток тіла і голосу, вчитися оживляти театральні ляльки різних систем, вигадувати свої власні мінівистави і створювати вистави за мотивами літературних творів.

       Завдяки ляльці (та іншим анімованим об’єктам) ви зможете уявити себе будь-ким і зіграти найнесподіванішого персонажа. Цей вид мистецтва підійде всім, хто хоче спробувати себе в театрі, адже не має певних обмежень для юних акторів, кожна дитина зможе проявитися і відкриє для себе щось нове і цікаве.

       Ми будемо вчитися грати у колективі, як справжні лялькарі, розвивати увагу, уяву, фантазію та координацію. До речі, нейробіологи стверджують, що гра з лялькою сприяє розвитку емоційного інтелекту і емпатії. Ми переконані в цьому!

       Чекаємо на вас у нашому новому бібліотечному творчому об’єднанні!

       Вік учасників: від 7 до 10 років.

       Дні занять: понеділок і середа.

       Години: з 15.00 до 16.30.

       Керівник: Ольга Анатоліївна Пінаєва, у 2012 р. закінчила Харківській національний університет мистецтв за спеціальністю «актор театру ляльок, викладач», працювала викладачкою акторської майстерності та у театрі ляльок.

       Контакти: (093) 024 36 43

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей